De garage die zijn vak verstaat!

Vakmanschap en gastheerschap verbinden, dat is wat we willen.

Je welkom weten, gekend worden: dat is wat een onderzoekje in 2016 uitwees naar Waarom Mazier? Graag willen we op een eerlijke manier onze zaken doen. En dan niet alleen naar de auto kijken maar ook naar de mens die bij de auto hoort. Dat doen we al meer dan 40 jaar. Wij vinden dat als je serieus met je werk bezig bent je aangesloten moet zijn bij de BOVAG, vandaar ons lidmaatschap bij deze brancheorganisatie. Daarnaast willen we onze verantwoording in de maatschappij niet uit de weg gaan. We ondersteunen dan ook verschillende maatschappelijk relevante organisaties. Graag vertellen we daar meer over, schroom niet om daar naar te vragen!

Wij gaan graag
voor jou op zoek

Klanten vertellen
Via de site eenvoudige een afspraak gemaakt en kon snel terecht voor een reparatie aan onze auto. Kreeg ook nog een prettige leenauto mee en de reparatie was dezelfde dag voor elkaar.
Thijs


Ze denken met je mee en voorzien dingen die ik niet bedenken kan. Snelle levering, auto thuis gebracht. Eerlijke prijs. Ik weet niet wat je nog meer zou kunnen verwachten.
Janneke


Je wordt er goed geholpen, is vaak van te voren duidelijk wat het gaat kosten en hier ben je nog een persoonlijke klant en geen nummer
Theo


Open en eerlijk garagebedrijf waarbij de klant goed word geïnformeerd over service en kosten. Geen verrassingen of overbodige handelingen tijdens APK of onderhoud. Gewoon prettig binnenkomen
Henk


Betrouwbaar, service gericht, eerlijk, vriendelijk
Anita


Of je nu een auto koopt van € 2.000 of van €30.000, garagebedrijf Mazier in Ermelo neemt je als klant serieus. Ze geven goed advies en helpen je waar het kan. En voor dat alles vragen ze heel redelijke prijzen.
Arjen


Goed geholpen bij de aanschaf van mijn auto. Zowel Willem Jan als Gerrico hebben er veel verstand van en zijn heel klantvriendelijk en eerlijk. Ik kan Autobedrijf Mazier iedereen aanraden.
Annemarie


Fijne betrouwbare garage. Duidelijke info, afspraak is afspraak. Nooit geen verassingen, eventuele reparaties worden eerst telefonisch besproken. Via Mazier app eenvoudig een afspraak te maken. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Kortom een uitstekende garage.
Pieter


Ben tevreden met de APK en onderhoudsbeurt die is uitgevoerd bij mijn auto. Snel en vakkundig werk, bellen van te voren wat de problemen zijn en wat de kosten hiervan zijn zodat je niet voor een verrassing komt te staan.
Alwin


Autobedrijf Mazier is een eerlijke garage waar samen naar de beste oplossing wordt gezocht. Niet meteen de duurste oplossing maar uitproberen of het ook voordeliger kan. Maar altijd degelijk en zeer klantvriendelijk!
Peter